Twee projecten volledig uitverkocht!

7 oktober 2024
Afbeelding Twee projecten volledig uitverkocht!

Met veel enthousiasme kunnen we melden dat alle woningen van de nieuwbouwprojecten Ostadehof op Rozenburg en Vlietpark Fase 2 in Hoogvliet verkocht zijn! We feliciteren alle kopers met hun nieuwe huis. De bouw van beide projecten gaat naar verwachting aan het einde van het vierde kwartaal 2024 van start.

De verkoop van Ostadehof verliep snel en succesvol. Fase 1 was in juli al volledig uitverkocht en nu zijn ook de laatste huizen van Fase 2 verkocht. In totaal zullen 44 huishoudens hun nieuwe thuis gaan vinden in dit prachtige project.

De belangstelling voor de 26 eengezinswoningen in Hoogvliet bleek ook enorm. Mede door de diversiteit aan woningtypes met frisse architectuur en de lokale ligging van het project in Rotterdam was Vlietpark Fase 2 razend populair bij diverse doelgroepen. Beide projecten waren dan ook binnen zeer korte tijd volledig uitverkocht.

Groen en divers

Met haar unieke opstelling is Ostadehof een prachtige toevoeging aan Rozenburg. Met parkeerplaatsen in het hart van het hofje en luxe details, zoals vaste bloembakken, nestkasten en een gedetailleerde huisnummeraanduiding, krijgt de wijk een bijzondere uitstraling. Het belooft een prachtige leefomgeving te worden voor jong en oud, ruim omsloten door bestaande bomen en nieuw groen.

In Vlietpark Fase 2 is gekozen voor het principe “WiMBY: Welcome into my backyard”. Hoewel de huizen hun formele toegangsdeur aan de buitenzijde van het plangebied hebben, is de toegang aan de achterzijde net zo belangrijk. De hoogwaardige afwerking van de bergingen, de pergola als verbindend element, het groene binnenterrein en de inpassing in het bestaande groen zorgen ervoor dat ook de achterzijde een warm welkom geeft. Zo ontstaan er leefgebieden waarin jong en ouder elkaar ontmoeten en zich snel thuis voelen.

Realisatie

Met de succesvolle verkoop van zowel Ostadehof als Vlietpark Fase 2 kijkt ABB uit naar de realisatie van deze bijzondere en duurzame woonomgevingen, waarin in totaal 70 huishoudens hun nieuwe thuis gaan vinden. De voorbereidingen voor beide projecten zijn al in volle gang. Binnenkort starten de eerste werkzaamheden op de projectlocaties. ABB verwacht aan het einde van het vierde kwartaal 2024 te starten met de bouw.

Op de hoogte blijven?

Geïnteresseerden die onze ontwikkelingen willen volgen, kunnen zich hieronder inschrijven voor de nieuwsbrief. Benieuwd naar ons verder aanbod? Klik dan hier.

 

 

Afbeelding Twee projecten volledig uitverkocht!

Meer nieuws

Nieuws
14 oktober 2024
14 oktober 2024

Eerste huizen Land van ’t Hoff binnen 6 maanden opgeleverd

Nieuws
11 oktober 2024
11 oktober 2024

Herstructurering Sterrenkwartier Hoog weer een stap verder

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff