Eerste kopers tekenen voor droomhuis in Puur! Maassluis

21 oktober 2024
Afbeelding Eerste kopers tekenen voor droomhuis in Puur! Maassluis

Na een drukbezochte start verkoop is afgelopen week de eerste handtekening gezet voor een woning in nieuwbouwproject Puur! Maassluis. Ook de komende weken staan er diverse tekenafspraken ingepland. Wij heten deze kopers van harte welkom!

 

In Puur! Maassluis worden stadshuizen, appartementen en penthouses aangeboden. Wij hebben de ontwikkeling en realisatie van Puur! Maassluis in handen, inclusief het opnieuw inrichten van de openbare ruimte. De woningen worden verkocht door Opschoor Makelaar, Prins Makelaardij en onze eigen ABB-makelaars.

 

Unieke ontwikkeling in hartje Maassluis

Nieuwproject Puur! is een unieke ontwikkeling in het centrum van Maassluis. Het project biedt een mix van historisch karakter en modern wooncomfort. Hier is het wonen in een ruim en duurzaam nieuwbouwhuis of appartement in het centrum van Maassluis. Met de unieke gevels, het terugbrengen van de oude gevellijn en de rijke architectuur sluit het plan naadloos aan op het historische karakter van de binnenstad en vormt Puur! een absolute eyecatcher.

Naast de prachtige woningen komen in Puur! ook enkele winkels, zoals een Jumbo supermarkt. Woningcorporatie Maasdelta Groep gaat 24 appartementen verhuren.

 

Aanbod

In Puur! Maassluis worden meerdere woningtypes aangeboden. De stadshuizen, met woonoppervlakten variërend van circa 136 tot 185  m², bieden 3 tot maar liefst 8 slaapkamers. De huizen hebben een fijne tuin en het uiterlijk verschilt onderling sterk van elkaar. Aan de Zuidvliet krijgt elk huis een eigen unieke gevel én een privé parkeerplaats. Wonen in Puur! is wonen in een karakteristiek huis met alle voordelen van nieuwbouw. Zo zijn de stadshuizen energieneutraal en beschikken over energielabel A++++. Bovendien zijn alle huizen aan te passen aan ieders woonwensen, met bijvoorbeeld een uitbouw of dakkapel. Een huis samenstellen kan heel gemakkelijk met de configurator via de website: www.puur-maassluis.nl/configurator.

De appartementen hebben een oppervlakte vanaf circa 98 m² en zijn hiermee groter dan de meeste appartementen in het centrum. De penthouses hebben zelfs een oppervlakte tot circa 140 m²! De penthouses krijgen elk een dakterras rondom, waarmee het grootste penthouse een buitenruimte heeft van circa 82 m²! Perfect om hier op een mooie dag te ontspannen en te genieten van de avondzon met familie en vrienden.

 

Geïnteresseerden maken nog kans

Nieuwsgierig geworden naar dit unieke project? Bekijk het actuele aanbod en alle verkoopinformatie op de projectwebsite: www.puur-maassluis.nl. Staat je favoriete bouwnummer onder optie? Meld je dan aan als reservekandidaat.

 

Neem ook gerust contact op met Opschoor Makelaar (+31 10 593 90 90), Prins Makelaardij (+31 10 437 94 80) of ABB (+31 184 495 495). Of stuur een e-mail naar het projectteam: puurmaassluis@abbbouwgroep.nl.

 

 

Afbeelding Eerste kopers tekenen voor droomhuis in Puur! Maassluis

Meer nieuws

Nieuws
14 oktober 2024
14 oktober 2024

Eerste huizen Land van ’t Hoff binnen 6 maanden opgeleverd

Nieuws
11 oktober 2024
11 oktober 2024

Herstructurering Sterrenkwartier Hoog weer een stap verder

Nieuws
7 oktober 2024
7 oktober 2024

Twee projecten volledig uitverkocht!