Eerste huizen Land van ’t Hoff binnen 6 maanden opgeleverd

14 oktober 2024
Afbeelding Eerste huizen Land van ’t Hoff binnen 6 maanden opgeleverd

Na een korte bouwtijd van slechts 6 maanden zijn de eerste huizen in nieuwbouwproject Land van ’t Hoff in Zwijndrecht opgeleverd. De eerste kopers kregen vrijdag 11 oktober de sleutel uit handen van Aafke Nijenhuijzen, projectleider bij de gemeente Zwijndrecht: “Een goed begin is het halve werk. Na jaren planvorming heeft ABB deze mooie woningen in zes maanden gebouwd. Heel veel woonplezier toegewenst in uw nieuwe woning en woonomgeving.”

 

ABB is verantwoordelijk voor de ontwikkeling en realisatie van dit veelzijdige nieuwbouwproject bestaande uit in totaal 37 woningen. Het plan is in een eerder stadium opgedeeld in twee fases. Zes maanden geleden zijn we begonnen aan de eerste fase van 12 woningen die nu bijna allemaal gereed zijn en worden opgeleverd. De kopers kunnen nu beginnen met klussen en inrichten, waarna ze van hun droomhuis kunnen genieten.

 

De bouw gaat verder

Ondertussen wordt nog hard gewerkt aan de woningen van de tweede fase. Hiervan zijn de casco’s al deels geplaatst en is al goed te zien op de bouwlocatie hoe dit bijzondere stukje Zwijndrecht vorm gaat krijgen. Alle woningen in Land van ’t Hoff zijn verkocht, over enige tijd kunnen alle bewoners gezamenlijk genieten van hun nieuwe thuis.

 

Kwalitatief snel bouwen

Zoals in al onze projecten hebben we ook in Land van ’t Hoff gebruik gemaakt van onze doorontwikkelde conceptwoning. Hiermee is ons ontwikkel- en bouwproces voorspelbaar, snel en kunnen we onze hoge kwaliteitseisen waarborgen. Mede hierdoor hebben we deze woningen in zo’n korte periode opgeleverd. Deze manier van werken leverde ons dit jaar de titel Beste Bouwer 2023 op en we hopen dat ook de kopers in Land van ’t Hoff dit zo mogen ervaren. We danken de kopers voor het vertrouwen in ABB en wensen hen veel woonplezier!

 

 

Afbeelding Eerste huizen Land van ’t Hoff binnen 6 maanden opgeleverd

Meer nieuws

Nieuws
11 oktober 2024
11 oktober 2024

Herstructurering Sterrenkwartier Hoog weer een stap verder

Nieuws
7 oktober 2024
7 oktober 2024

Twee projecten volledig uitverkocht!

Nieuws
16 juli 2024
16 juli 2024

Feest op de bouwplaats van Land van ’t Hoff